Rólunk

A CEA Hungary 2016-ban alakult a Budapesti Corvinus Egyetemen.

Az elmúlt 5 év során következetesen ragaszkodtunk az alapítók által kitűzött célok megvalósulásához az eredeti keretek megőrzésével párhuzamosan.

Egy olyan szakmai közösség létrehozása, immáron ápolása, amely egy közép-európai persepktívából kiindulva vizsgálja Európa, s más területek történéseit akár politikai, akár gazdasági oldalról történjen is az.

Célunk megvalósítása során nem feledkezünk meg értékeinkről. Politikailag független, de nem értéksemleges szervezet vagyunk. Fontosnak, s megőrizendőnek tartjuk európai alapértékeinket, az európai integrációt, s transzatlanti pozíciónkat.

Tóth Eszter

elnök

Amire büszkék vagyunk

Kiemelt diákszervezeti minősítés

Immáron 2 éve tartozunk a Budapesti Corvinus Egyetem legkiválóbb, azaz “A” kategóriás diákszervezeti közé.

Fantasztikus közösség

Nálunk a 17:20-as workshop nem 18:50-kor ér véget. A szakma mellett hiszünk abban, hogy egy igazi közösség nélkül nincsen diákszervezet.

Töretlen fejlődés

A CEA Hungary évről évre töretlenül fejlődik, ékes példája ennek az, hogy 2020-ban belevágtunk történetünk legnagyobb projektjébe, a V4 országok gimnazistáit megszólító High School Business Challenge szervezésébe.

Nemzetközi kapcsolatrendszer

Kiterjedt partneri hálózatunk magába foglal számos külföldi szervezetet is. Mindez biztosítja tagjaink számára a külföldi tapasztalatszerzés lehetőségét is.

Kiváló oktatói gárda

Partnereink nem csupán lehetőséget rejtenek számunkra, hanem oktatókat is, így valamennyi kurzusunkat partnereink kollégái tartják. Emellett pedig konferenciáink során a hazai köz-, illetve tudományos élet elismert szereplőit szólítjuk meg.

Alumni hálózat

Az egyetemi évek elmúlnak, ugyanakkor a CEA-s évek megmaradnak. Már végzett, egykori aktív tagjaink amellett, hogy immáron a munka világban öregbítik a CEA Hungary hírnevét, a szervezettel aktív kapcsolatot ápolnak az Alumni találkozók során.

Vezetőségünk

Elnök

Operatív Alelnök

Közösségi Alelnök

Külügyi Újságírás Szakmai Szekció Vezető

Külügyi Elemzés Szakmai Szekció Vezető

Rendezvényszervezési Vezető

Marketing Vezető

Projektvezető